Υπηρεσίες Spa

Explore
Μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης με έμπνευση από την Ελλάδα για σώμα και πνεύμα σε ισορροπία.

Η φιλοσοφία των
θεραπευτών μας

Πιστεύουμε πως το μυστικό για να φαινόμαστε και να νιώθουμε πραγματικά καλά είναι η συστηματική προσέγγιση της ολιστικής ευεξίας. Στην Aegeo Spas, έχουμε σχεδιάσει ένα σύνολο θεραπειών, κορυφαίων εμπειριών που αναπροσαρμόζονται με βάση τις ανάγκες σας και που σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής, θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε το στρες της καθημερινότητας και θα σας γεμίσουν χαρά, αλλά και όρεξη για ζωή. Απολαύστε την αυθεντική φιλοξενία των spa μας, αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών μας και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων μας που κρύβουν μέσα τους όλο τον πλούτο της ελληνικής φύσης.

Τι κάνει τις θεραπείες μας τόσο ξεχωριστές;
Οι ρίζες μας
Η μοναδική ομορφιά της Κρήτης, ο φυσικός και πολιτιστικός πλούτος της Ελλάδας, η απεραντοσύνη του Αιγαίου μάς ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε ξεχωριστές θεραπείες και καινοτόμα προϊόντα, για να τα απολαμβάνουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο και να βρίσκουν λόγους να αγαπήσουν τη χώρα μας όσο κι εμείς.
Οι άνθρωποί μας
Οι άνθρώποί μας έχουν αξίες, ήθος, ευγένεια, συνέπεια, βαθιά γνώση και αγάπη για το wellbeing. Στην Aegeo Spas, επενδύουμε στους ανθρώπους μας, παρέχουμε δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης και έχουμε διαμορφώσει μια μεγάλη οικογένεια που συμβάλλει στο όραμά μας να αφήσουμε ένα ισχυρό αποτύπωμα στον χώρο της ευεξίας.
Τα προϊόντα μας
Ύστερα από ενδελεχή έρευνα και αμέτρητες δοκιμές, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τη δική μας σειρά καλλυντικών. Κάθε μας προϊόν κρύβει μέσα του ευεργετικά αγνά συστατικά από όλη την Ελλάδα, ξεχωριστά αρώματα και βελούδινες υφές, που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε μόνιμες διακοπές.

Ένα πραγματικό ταξίδι αισθήσεων

Μία 360° 
εμπειρία ευεξίας

Aegeo Spas phillosophy

Κάθε μέρα, οι θεραπευτές μας, με τα χέρια και την ψυχή τους, χαρίζουν αληθινές εμπειρίες χαλάρωσης σε κάθε μας επισκέπτη.

Βρείτε ένα spa μας

Ανακαλύψτε τα Aegeo Spas στον χάρτη και ζήστε από κοντά μια πραγματική εμπειρία ευεξίας που θα σας μείνει αξέχαστη.
Δείτε το χάρτη

Γίνετε συνεργάτης μας

Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας και δώστε μας την ευκαιρία να σας προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για την επιχείρησή σας.
Στείλτε το αίτημά σας
Ανακαλύψτε περισσότερα
Υπηρεσίες fitness
Εγγραφείτε στο newsletter μας
GDPR COMPLIANCE