Quality assurance

Explore
Η εξαιρετική ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτες αρχές.

Ποιότητα &
προσοχή στη λεπτομέρεια

Στην Aegeo Spas, μέσω της δημιουργίας ενός εσωτερικού μηχανισμού ελέγχου διασφαλίζουμε την ποιότητα των παραρτημάτων μας σε καθημερινή βάση. Με το τμήμα Εκπαίδευσής μας, φροντίζουμε να μεταφέρουμε τις αξίες και το όραμά μας σε όλα τα επίπεδα του προσωπικού μας και εξασφαλίζουμε πως ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες και πρωτόκολλα τα οποία κάνουν τη διαφορά στην εμπειρία που βιώνει κάθε επισκέπτης.

Πως το κάνουμε

Για τον επισκέπτη
Στην υποδοχή
Κάνουμε τον κάθε μας επισκέπτη να νιώθει ξεχωριστός και ασφαλής από την πρώτη γνωριμία. Πιο συγκεκριμένα, καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας με τον signature χαιρετισμό μας και ακολουθούμε πιστά όλα τα μέτρα που επιβάλλονται από τις αρχές θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια όλων μας.
Στην καμπίνα
Οι καμπίνες μας απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες της Περιφέρειας και της Ιατρικής Σχολής Κρήτης. Επιπλέον, το προσωπικό μας παρέχει σε κάθε επισκέπτη μας ένα ανακουφιστικό ποδόλουτρο στην καμπίνα, σύμφωνα με τις αρχαιοελληνικές τελετουργίες καλωσορίσματος.
Στην εμπειρία
Κάθε εμπειρία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ακολουθεί συγκεκριμένο κινησιολόγιο που ξεκινά από την περιοχή του προσώπου και συνεχίζει στο υπόλοιπο σώμα. Οι εμπειρίες μπορούν να προσφερθούν και με χρήση γαντιών μιας χρήσης σε περίπτωση που ο επισκέπτης το επιθυμεί. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα, υποαλλεργικά και επιλεγμένα με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας του εκάστοτε επισκέπτη.
Στην ολοκλήρωση
Το προσωπικό μας προσφέρει ατομικά είδη υγιεινής (πετσέτα, σαμπουάν, αφρόλουτρο) στον επισκέπτη και τον οδηγεί σε χώρο ντουζ που έχει απολυμανθεί. Στο τέλος της εμπειρίας, το προσωπικό μας προσφέρει ένα αρωματικό αφέψημα ελληνικών βοτάνων και μια αναμνηστική card postal. Προαιρετικά, ζητά από κάθε επισκέπτη αξιολόγηση και προτείνει συμπληρωματικές υπηρεσίες και προϊόντα με βάση τις προτιμήσεις του.

Πως το κάνουμε

Για το προσωπικό μας
Meetings
Έχουμε καθημερινή επαφή με το προσωπικό όλων των καταστημάτων μας. Μέσω online meetings και τηλεφωνικής επικοινωνίας, επιλύουμε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν, αξιολογούμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται και επαναπροσδιορίζουμε τις πρακτικές μας ανά περίπτωση και όταν αυτό θεωρηθεί σκόπιμο.
Webinars
Εμπνεόμαστε και εμπνέουμε το προσωπικό μας παρέχοντας πηγές και πληροφορίες σχετικά με τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, πραγματοποιώντας τακτικά Webinars. Εικόνες, concepts, καινοτομίες από όλο τον κόσμο, μάς κινητοποιούν να γινόμαστε ολοένα καλύτεροι προτείνοντας αυθεντικές ιδέες που θα εξελίξουν τον χώρο της ευεξίας παγκοσμίως.
Σεμινάρια
Ενισχύουμε τη γνώση και τις ικανότητες των εργαζομένων μας όλων των βαθμίδων και τμημάτων, με σεμινάρια αξιόπιστων φορέων, όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σκοπός μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς, σε όλα τα επίπεδα για να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε εσάς και τους επισκέπτες σας.
Audit
Το Τμήμα Εκπαίδευσής μας, εξασφαλίζει πως ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες και πρωτόκολλα λειτουργίας μέσω της εκπαίδευσης που παρέχει στο προσωπικό μας. Έτσι, διασφαλίζουμε την ποιότητα κάθε καταστήματός μας όπου κι αν αυτό βρίσκεται.

AEGEO SPAS PHILOSOPHY

Kάθε μέρα, ξεπερνάμε τους εαυτούς μας προσφέροντας ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες εμπειρίες ευεξίας σε κάθε μας επισκέπτη.

Βρείτε ένα spa μας

Ανακαλύψτε τα Aegeo Spas στον χάρτη και ζήστε από κοντά μια πραγματική εμπειρία ευεξίας που θα σας μείνει αξέχαστη.
Δείτε τον χάρτη

Γίνετε συνεργάτης μας

Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας και δώστε μας την ευκαιρία να σας προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για την επιχείρησή σας.
Στείλτε το αίτημά σας
Ανακαλύψτε περισσότερα
Spa services
Εγγραφείτε στο newsletter μας
GDPR COMPLIANCE