Ποιοι Είμαστε

Explore

Τι κάνουμε

Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ευεξίας και της διαχείρισης spa, έχουμε καταφέρει να ηγούμαστε στην αγορά, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Από το στάδιο μελέτης και επιλογής concept μέχρι την υλοποίηση, τη στελέχωση και τη λειτουργία του spa είμαστε δίπλα σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Χρόνια εμπειρίας
17
Χρόνια εμπειρίας
Κέντρα ευεξίας
220
Κέντρα ευεξίας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
2.8 Μ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΥΕΞΙΑΣ
1300
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΥΕΞΙΑΣ
Συνεργασίες με αποτελέσματα και διάρκεια στον χρόνο.

Συνεργασίες &
Τοποθεσίες

Με έδρα μας την Κρήτη, έχουμε καταφέρει με συνέπεια και επαγγελματισμό να φτάσουμε σε περισσότερα από 220 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Κύπρο & Βουλγαρία χτίζοντας μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες.

Με τυχαία σειρά, αναφέρουμε μερικούς από τους πολύτιμους συνεργάτες μας: Aquila, Atlantica, Hatzilazarou Hotels, Electra Hotels, Mamidakis Group, Metaxa Hospitality Group και Sbokos Group.

Η αποστολή & το όραμά μας

Σε τι πιστεύουμε

H αποστολή της Aegeo Spas είναι να εξελίσεται συνεχώς δημιουργώντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα χαλάρωσης και περιποίησης. Προσφέρει ολοκληρωμένες εμπειρίες ευεξία για τους επισκέπτες και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των συνεργατών του δικτύου της. 

Αναπτυσόμαστε ηθικά και αποφασιστικά με οδηγό τις αξίες μας, με σεβασμό στους άνθρωπους και τη διαφορετικότητα, το περιβάλλον και την κοινωνία. Έμπνευση μας αποτελεί η Ελλάδα και ο πολιτισμός της από την αρχαιότητα εως σήμερα και στόχος μας είναι να μεταφέρουμε τις αξίες αυτές σε όλο τον κόσμο.

ΤΟ ΑΕΝΑΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Η ιστορία μας

Ο άνθρωπος πίσω από το όραμα

Λίγα λόγια από τον Ζαχαρία Χνάρη, Founder & CEO της Aegeo Spas.

“Οραματιζόμαστε να γίνουμε η μεγαλύτερη και η πιο ολοκληρωμένη εταιρεία ευεξίας στον κόσμο και στοχεύουμε να κάνουμε προσβάσιμη την ευεξία σε όλους τους ανθρώπους συμβάλλοντας με τον τρόπο μας στην ευτυχία τους. Με έμπνευση την ομορφιά και τον πολιτισμό της χώρας μας, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε αυθεντικές εμπειρίες και καινοτόμα προϊόντα χαρίζοντας καθημερινά στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης σε ανθρώπους που αναζητούν την υψηλή ποιότητα. Θέλουμε να δείξουμε τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία παγκοσμίως και με οδηγό το όραμα, τις αξίες, τους ανθρώπους μας, θα τα καταφέρουμε.”

Εγγραφείτε στο newsletter μας
GDPR COMPLIANCE