Υπηρεσίες Fitness

Explore
Ένα υγιές δυνατό σώμα, η βάση για μια καλύτερη ζωή.

Η φιλοσοφία μας

Για εμάς, η άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή αποτελούν συνδυαστικά αναπόσπαστο κομμάτι της ολιστικής ευεξίας. Στην Aegeo Spas, έχουμε δημιουργήσει σε συνεργασία με κορυφαίους fitness coaches προγράμματα άσκησης και διατροφής, τα οποία εμπνέονται από τη σοφία του μεσογειακού τρόπου ζωής και ενσωματώνουν τις καλύτερες διεθνείς τάσεις στο wellbeing. Mε τον κατάλληλο εξοπλισμό και μέσα από εξατομικευμένη συμβουλευτική, προσεγγίζουμε τις ανάγκες κάθε μας επισκέπτη και στοχεύουμε να προσφέρουμε την απαραίτητη ενδυνάμωση για μια ζωή γεμάτη υγεία και ενέργεια.

Τι κάνει τις υπηρεσίες μας τόσο ξεχωριστές;
Μεσογειακός τρόπος ζωής
Σε έναν κόσμο που όλο τρέχει είναι πιο σημαντικό από ποτέ να διατηρούμε ισορροπίες, να φροντίζουμε το σώμα μας, να προσέχουμε τη διατροφή μας. Με έμπνευση τον μεσογειακό τρόπο ζωής και το γνωστό αρχαίο ελληνικό απόφθεγμα «νους υγιής εν σώματι υγιεί», έχουμε σχεδιάσει ισορροπημένα προγράμματα διατροφής και άσκησης που έχουν ως στόχο, όχι μόνο τη βελτίωση της σωματικής κατάστασης, αλλά και την κατάκτηση μιας καλύτερης ζωής.
Οι άνθρωποί μας
Οι εξειδικευμένοι personal trainers και διατροφολόγοι της ομάδας μας, βοηθούν κάθε επισκέπτη μας να θέσει τους δικούς του προσωπικούς στόχους και να τους πετύχει. Με βαθιά γνώση και πάθος για το αντικείμενό τους στοχεύουν στο να μας εμπνεύσουν να κάνουμε την άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή, τρόπο ζωής.
Εξατομικευμένες υπηρεσίες
Κάθε επισκέπτης μας είναι ξεχωριστός και έχει διαφορετικές ανάγκες. Είτε κάποιος ενδιαφέρεται να κρατηθεί fit στις διακοπές του, είτε επιθυμεί να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους, εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη, παρέχοντας εξατομικευμένα προγράμματα και personal training groups.

O ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ

Φαινόμαστε 
και νιώθουμε καλά!

Aegeo Spas phillosophy

Κάθε μέρα, οι fitness coaches μας, με τις γνώσεις και το πάθος τους μας εμπνέουν να κάνουμε την άσκηση, τρόπο ζωής!

Βρείτε ένα spa μας

Ανακαλύψτε τα Aegeo Spas στον χάρτη και ζήστε από κοντά μια πραγματική εμπειρία ευεξίας που θα σας μείνει αξέχαστη.
Δείτε το χάρτη

Γίνετε συνεργάτης μας

Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας και δώστε μας την ευκαιρία να σας προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για την επιχείρησή σας.
Στείλτε το αίτημά σας
Ανακαλύψτε περισσότερα
Cosmetics
Εγγραφείτε στο newsletter μας
GDPR COMPLIANCE